Verras uw gasten met een feestelijke cocktail met een poëtische naam, Au nom de la Rose. Gin, rozensiroop, grapefruit, citroen, bitter, kardemom… sterke smaken die, wanneer ze goed worden afgemeten, een subtiel evenwicht vormen dat even heerlijk als aangenaam is. Origineel en glamoureus, het leent zich voor alle gelegenheden. Delicaat en fris.

In de naam van de roos
Een zachte, frisse cocktail
10 minuten min
Quantité : 1 cocktail
Ustensiles
- 1 Shaker
- 1 cocktailzeefje
- 1 stamper
- 1 Glas Type Ouderwets
Ingrediënten
- 5 cl Gin
- 2 cl Rozenstroop
- 2 cl Grapefruitsap
- 0,5 cl Citroensap
- 1 Een scheutje bitter
- 4 pod Groene kardemom
- IJsblokjes
Préparation
- Plet de kardemompeulen in de shaker met de stamper
- Voeg de overige ingrediënten en ijsblokjes toe
- Schudden gedurende 20 sec.
- Zeef met de cocktailzeef en giet in het glas met ijsblokjes.