Klaar om indruk te maken op je vrienden met deze unieke creatie? Ontdek ons verfrissende Gin Gin Mule recept! Een herziene versie van de klassieke Moscow Mule met een delicaat vleugje vlierbloesemlikeur, vergezeld van de verkwikkende aroma’s van verse munt. Perfect voor de warme zomeravonden die voor de deur staan!

GIN GIN MULE
Ontworpen door Audrey Saunders in 2000 in de Pegu Club in New York als afwijking van de Moscow Mule, waarbij de wodka werd vervangen door gin en munt werd toegevoegd aan het gemberbier voor een verfrissende Gin Gin Mule!
15 minuten min
Quantité : 1 cocktail
Ustensiles
Ingrediënten
- 50 ml Gin
- 20 ml Limoensap
- 10 ml Vlierbloesemlikeur
- 50 ml Gemberbier Londen Essence
- 8 platen Verse munt
GARNIS: komkommerplakjes & muntblaadjes
Préparation
- Doe de muntblaadjes, limoensap en vlierbloesemlikeur in je shaker.
- Druk met de stamper op de limoen- en muntblaadjes om alle smaken vrij te maken.
- Vul je highballglas en shaker met ijs.
- Giet de gin in de shaker, sluit hem en schud 9 seconden hard.
- Zeef het mengsel dubbel in je highball.
- Voeg het gemberbier toe.
- Garneer met 2-3 blaadjes munt en komkommerschijfjes.