Anaë Gin neemt 7 iconische cocktailbars in Parijs over voor het evenement Évasion Sauvage. Exclusieve creaties die de waarden van het merk van duurzaamheid en authenticiteit benadrukken wachten op je van 1 tot 31 oktober.
Unieke cocktails
Tiger, CopperBay, Talaé, Bisou, Isadora, The Cambridge Public House enHôtel Bachaumont… allemaal gerenommeerde etablissementen en allemaal gelegenheden om cocktails te proberen die geïnspireerd zijn op het unieke profiel vanAnaë Gin.
De leden van Collectif A, een groep mixologen die de kunst van de cocktail promoten, namen deel aan een totale onderdompeling in de wereld van Anaë. Deze mixologieprofessionals werken samen om evenementen, workshops en wedstrijden te organiseren, waar ze hun kennis en passie voor cocktailinnovatie delen. In het hart van de Atlantische Oceaan en de zoutpannen van het Ile de Ré, waar de maceron, het basisingrediënt van deze 100% biologische en Franse gin, is geboren, hebben ze een wilde omgeving gevonden, het decor voor een gedurfde zintuiglijke ervaring.

Creativiteit en innovatie
Het is een avontuur dat visionaire bartenders en toegewijde ambachtelijke distilleerders samenbrengt. Elke creatie is het resultaat van een nauwe samenwerking die de natuur en creativiteit viert en de volledige aromatische kracht van Anaë onthult.
Dit initiatief ligt in de lijn van de partnerschappen die de geschiedenis van het merk hebben gekenmerkt, met chef-koks en barmannen als Manon Fleury, Chloé Charles en Marie-Victorine Manoa. Anaë Gin bewijst opnieuw haar inventieve dynamiek. Het is constant in ontwikkeling en onthult met elke fles een nieuw facet, beïnvloed door de experts achter de bar. Het zijn ware kunstenaars die een geest kunnen omtoveren tot een onvergetelijk souvenir. Samen verkennen ze originele aromaprofielen en spelen ze met zeldzame, lokale botanische middelen.

Over Anaë Gin
Anaë Gin is een eersteklas Franse en biologische gin met wortels aan de Atlantische kust. Het unieke aroma komt van de 8 zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten, waaronder maceron, een wilde peper die met de hand wordt geplukt op het Ile de Ré. Subtiel en delicaat, onthult het bloemige en kruidige accenten, met heerlijke citrustonen en een peperige afdronk.
De puurheid van de natuur, de elegantie van een nauwgezet proces en een toewijding aan eco-verantwoordelijkheid, van lokale herkomst tot eco-ontworpen flessen.